Štěstí ve skle. I tak přezdíváme tomuto kokosovému mlsu a jeho výrobce Wild & Coco přitom podezříváme z nějaké formy magie. Sladkost, co chutná po karamelu, se jim totiž povedlo vytvořit ze sušeného kokosového mléka, dužiny, nektaru a oříšků kešu. Tahle dobrota je samozřejmě v BIO kvalitě, snídaňovou kaši vyzdvihne do nebeských výšin, zachutná i na rohlíku, nebo v pečeném moučníku. A nalijme si čistého vína, ujídat ji budete i jen tak, po lžičkách. Českou značku veganských kokosových dobrot baví fermentace, rozmazlování chuťových pohárků i péče o spokojené trávení a mikrobiom. Svými prospěšnými doplňky stravy i zdravým mlsáním z thajských BIO kokosů a dalších superfoods učí člověka větší úctě k jídlu i tělu. Navzdory dlouhé cestě si všechny suroviny uchovávají kvalitu díky moderním technologiím. Do ruky vám tak ve Wild & Coco dají jen svěží produkty nabité prospěšnými látkami. Celá značka vyvěrá z touhy po symbiotickém soužití člověka, přírody a všeho živého. To odráží nejen ve svých výrobcích, ale i podporou ekologických organizací Prales dětem a Green Life.
Hmotnost |
300 g |
Certifikáty |
BIO - Produkt ekologického zemědělství |
Podíl přírodních surovin |
100 % |
Země původu |
Vyrobeno v České republice |
Podíl BIO rostlinných surovin |
100 % |
Materiál obalu |
Hliník, čiré sklo, plast |
Co s obaly |
Prázdnou skleničku ideálně využijte doma. Pokud zcela doslouží, jednotlivé části oddělte a recyklujte v patřičných kontejnerech. |
Skladování |
V temnu při teplotě 15—22 °C. Po otevření uchovávejte v chladu a spotřebujte do jednoho měsíce. |
Složení |
Kokosový nektar* 47 %, pražené kokosové máslo* 23,5 %, sušený kokosový nápoj* 23,5 % (kokosový extrakt 97,5 %, tapiokový škrob*2 %, akátová vláknina* 0,5 %) kešu*. *Z kontrolovaného ekologického zemědělství |